Hapé
0086-13780738957
Nelepon Kami
0086-13310628159
E-mail
finalee@trustlx.com

Nyodor Bantalan Bola

Pedaran pondok:

Bahan Baku AISI302 / 304 / 304L / 316 / 316L / AISI420 / 420C / 440C
Diaméterna 0.8mm-50.8mm


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Bantalan bola dorong diwangun ku tilu bagian: mesin cuci korsi, mesin cuci batang sareng kandang bola baja. Mangrupikeun jenis bantalan anu dipisahkeun. Mesin cuci aci sareng mesin cuci korsi tiasa dipisahkeun tina komponén kandang sareng bola waja. Éta tiasa nanggung beban aksial, tapi henteu beban radial.

1

Numutkeun kana setrésna, bantalan bola dorong tiasa dibagi kana arah dua arah dorong bola sareng dua arah arah dorong bola.

Bantalan bola dorong arah hiji diwangun ku dua mesin cuci sareng balap sareng bola anu dipandu dina kandang. Mesin cuci gaduh permukaan tempat datar, sareng éta sababna aranjeunna kedah didukung supados sadaya bal tiasa dimuat sacara merata. Bantalan mawa beban aksial ngan ukur dina hiji arah. Aranjeunna henteu tiasa nyandak kakuatan radial.

Bantalan bola dorong arah dobel gaduh dua kurung sareng bal antara mesin cuci poros tengah sareng dua mesin cuci perumahan sareng permukaan tempat datar. Mesin cuci aci gaduh lorong dina dua sisina sareng dipasang dina jurnal. Bantalan tiasa nyandak ngan ukur gaya aksial dina dua arah.

Bantalan No.

Diménsi(mm)

Massa(Kg)

d

D

T

51103

17

30

9

0,025

51104

20

35

10

0,037

51105

25

42

11

0,056

51106

30

47

11

0,065

51107

35

52

12

0,081

51108

40

60

13

0,116

51109

45

65

14

0,140

51110

50

70

14

0,148

51111

55

78

16

0,228

51112

60

85

17

0,284

51113

65

90

18

0,324

51114

70

95

18

0,347

51115

75

100

19

0,388

51116

80

105

19

0,409

51117

85

110

19

0,426

51118

90

120

22

0,655

51204

20

40

14

0,077

51205

25

47

15

0,107

51206

30

52

16

0,132

51207

35

62

18

0,210

51208

40

68

19

0,262

51209

45

73

20

0,306

51210

50

78

22

0,372

51211

55

90

25

0,586

51212

60

95

26

0,674

51213

65

100

27

0,743

51214

70

105

27

0,787

Catetan:Ieu ngan sakedik modél bagian tina bantalan rol Taper anu urang gaduh, upami anjeun gagal mendakan anu anjeun peryogikeun, mangga langsung hubungi kami. Nuhun sateuacanna.

Pamayaran

1. TT, 50% pamayaran sateuacanna salaku deposit, kasaimbangan sateuacan pangiriman.

2. L / C dina titingalian. (biaya bank tinggi, sanés nyarankeun, tapi ditarima)

3. 100% Western Union sateuacanna. (khusus pikeun kiriman udara atanapi sakedik)

 Pakét

Paket A.tube + karton luar + palét

Kotak B. tunggal + karton luar + palét

Rangkep C.tube + kotak tengah + karton luar + palét

D. Numutkeun kana pamundut anjeun.

Jasa Urang

1. Persyaratan konsumén dipahami pinuh ku rékaman anu réa anu didamel sahingga sareng waktos pelanggan tiasa disimpen.

2. Urang perhatoskeun pisan ka gambar konsumén, kirimkeun ka teknisi urang sareng balesan anu leres.

3. Kami moro jasa pangiriman anu paling ématika pikeun ngirangan biaya nasabah.

4. Urang ngalaporkeun kaayaan produksi iraha waé ka konsumén.

Jasa 5.After-jualan dipercaya jeung eupan balik konsumén dianggap serius.

6. Trend pasar pangénggalna sok disayogikeun pikeun palanggan urang.

Prosés Produksi

1

Kontrol Kualitas

4

Aplikasi Produk

1

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami