Hapé
0086-13780738957
Nelepon Kami
0086-13310628159
E-mail
finalee@trustlx.com

Nyodor Bantalan Bola

Pedaran pondok:

Bahan baku AISI302 / 304 / 304L / 316 / 316L / AISI420 / 420C / 440C
Diaméterna 0.8mm-50.8mm


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Panjelasan Produk

    Bantalan bola dorong diwangun ku tilu bagian: mesin cuci korsi, mesin cuci batang sareng kandang bola baja. Mangrupikeun jenis bantalan anu dipisahkeun. Mesin cuci aci sareng mesin cuci korsi tiasa dipisahkeun tina komponén kandang sareng bola waja. Éta tiasa nanggung beban aksial, tapi henteu beban radial.

    1

    Numutkeun kana setrésna, bantalan bola dorong tiasa dibagi kana arah dua arah dorong bola sareng dua arah arah dorong bola.

    Bantalan bola dorong arah hiji diwangun ku dua mesin cuci sareng balap sareng bola anu dipandu dina kandang. Mesin cuci gaduh permukaan tempat datar, sareng éta sababna aranjeunna kedah didukung supados sadaya bal tiasa dimuat sacara merata. Bantalan mawa beban aksial ngan ukur dina hiji arah. Aranjeunna henteu tiasa nyandak kakuatan radial.

    Bantalan bola arah anu dobel gaduh dua kurung sareng bal di antara mesin cuci poros tengah sareng dua mesin cuci perumahan sareng permukaan tempat datar. Mesin cuci aci gaduh lorong dina dua sisina sareng dipasang dina jurnal. Bantalan tiasa nyandak ngan ukur gaya aksial dina dua arah.

    Bantalan No.

    Diménsimm

    MassaKg

    d

    D

    T

    51103

    17

    30

    9

    0,025

    51104

    20

    35

    10

    0,037

    51105

    25

    42

    11

    0,056

    51106

    30

    47

    11

    0,065

    51107

    35

    52

    12

    0,081

    51108

    40

    60

    13

    0,116

    51109

    45

    65

    14

    0,140

    51110

    50

    70

    14

    0,148

    51111

    55

    78

    16

    0,228

    51112

    60

    85

    17

    0,284

    51113

    65

    90

    18

    0,324

    51114

    70

    95

    18

    0,347

    51115

    75

    100

    19

    0,388

    51116

    80

    105

    19

    0,409

    51117

    85

    110

    19

    0,426

    51118

    90

    120

    22

    0,655

    51204

    20

    40

    14

    0,077

    51205

    25

    47

    15

    0,107

    51206

    30

    52

    16

    0,132

    51207

    35

    62

    18

    0,210

    51208

    40

    68

    19

    0,262

    51209

    45

    73

    20

    0,306

    51210

    50

    78

    22

    0,372

    51211

    55

    90

    25

    0,586

    51212

    60

    95

    26

    0,674

    51213

    65

    100

    27

    0,743

    51214

    70

    105

    27

    0,787

    Catetan:Ieu ngan sakedik modél bagian tina bantalan rol Taper anu urang gaduh, upami anjeun gagal mendakan anu anjeun peryogikeun, mangga langsung hubungi kami. Nuhun sateuacanna.

    Pamayaran

    1. TT, 50% pamayaran sateuacanna salaku deposit, kasaimbangan sateuacan pangiriman.

    2. L / C dina titingalian. (biaya bank tinggi, sanés nyarankeun, tapi ditarima)

    3. 100% Western Union sateuacanna. (khusus pikeun kiriman udara atanapi sakedik)

     Pakét

    Paket A.tube + karton luar + palét

    Kotak B. tunggal + karton luar + palét

    Rangkep C.tube + kotak tengah + karton luar + palét

    D. Numutkeun kana pamundut anjeun.

    Jasa Urang

    1. Persyaratan konsumén dipahami sapinuhna sareng rékaman seueur anu didamel supados sareng waktos pelanggan tiasa disimpen.

    2. Urang perhatoskeun pisan ka gambar konsumén, kirimkeun ka teknisi urang sareng balesan anu leres.

    3. Kami moro jasa pangiriman anu paling ématika pikeun ngirangan biaya nasabah.

    4. Urang ngalaporkeun kaayaan produksi iraha waé ka konsumén.

    Jasa 5.After-jualan dipercaya jeung eupan balik konsumén dianggap serius.

    6. Trend pasar pangénggalna sok disayogikeun pikeun palanggan urang.

    Prosés Produksi

    1

    Kontrol Kualitas

    4

    Aplikasi Produk

    1

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami