Hapé
0086-13780738957
Nelepon Kami
0086-13310628159
E-mail
finalee@trustlx.com
  • Tapered Roller Bearing

    Bantalan Roller Tapered

    Bantalan rol tapered umumna dianggo pikeun ngadukung beban gabungan anu utamina diwangun ku beban radial. Gelasna tiasa dipisahkeun pikeun gampang dirakit. Nalika dipasang sareng dianggo, clearance radial sareng clearance axial tiasa disaluyukeun sareng pemasangan preloaded tiasa didamel.