Hapé
0086-13780738957
Nelepon Kami
0086-13310628159
E-mail
finalee@trustlx.com

Bantalan Roller Tapered

Pedaran pondok:

Bantalan rol tapered umumna dianggo pikeun ngadukung beban gabungan anu utamina diwangun ku beban radial. Gelasna tiasa dipisahkeun pikeun gampang dirakit. Nalika dipasang sareng dianggo, clearance radial sareng clearance axial tiasa disaluyukeun sareng pemasangan preloaded tiasa didamel.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Bantalan rol tapered umumna dianggo pikeun ngadukung beban gabungan anu utamina diwangun ku beban radial. Gelasna tiasa dipisahkeun pikeun gampang dirakit. Nalika dipasang sareng dianggo, clearance radial sareng clearance axial tiasa disaluyukeun sareng pemasangan preloaded tiasa didamel.

Bantalan roller tirus dirancang unik pikeun ngatur duanana dorong sareng beban radial dina poros puteran sareng padumukan.

Bantalan roller tirus didesain pikeun mawa dorong sareng beban radial sareng diwangun ku opat komponén: kerucut, atanapi cincin batin; cangkir, atanapi cincin luar; rol tirus, atanapi unsur ngagugulung; sareng kandangna, atanapi pancegahan roller.

Bantalan rol tirus utamina mawa radial, beban gabungan aksial sareng beban radial dina utami. Kapasitas beban aksial mawa gumantung kana sudut kontak tina pacuan luar ring. Langkung ageung sudut kontakna, langkung ageung kapasitasna.

Kalayan sudut antara generatrix raceway luar sareng garis, bantalanna tiasa nanggung beban beurat sareng Bantalan Roller Tapered anu sanésna, éta biasana ngandung beban sendi dumasar kana beban aksial hiji arah, tapi henteu ngan ukur beban radial.

Bantalan roller tirus gaduh lorong cincin jero sareng luar anu tirus, Roller tirus aya di tengah dua lorong. Jenis bantalan ieu biasana tiasa dipisahkeun, nyaéta pancegahan, cincin batin sareng cincin luar tiasa dipasang nyalira. Aranjeunna tiasa tahan beban arah radial anu hébat sareng beban aksial anu tangtu. Éta dirarancang dina ukuran sareng gaya anu béda pikeun nohonan sagala jinis fungsi.

Bantalan No.

Diménsi(mm)

Massa(Kg)

d

D

T

30204

20

47

15.25

0,13

30205

25

52

16.25

0,15

30206

30

62

17.25

0,23

30207

35

72

18.25

0,33

30208

40

80

19.75

0,42

30209

45

85

20.75

0,47

30210

50

90

21.75

0,53

30211

55

100

22,75

0,71

30212

60

110

23.75

0,90

30213

65

120

24.75

1.12

30214

70

125

26.25

1.25

30303

17

47

15.5

0,13

30304

20

52

16.5

0,17

30305

25

62

18.25

0,26

30306

30

72

20.75

0,38

30307

35

80

22,75

0,51

30308

40

90

25.25

0,75

30309

45

100

27.25

0,98

30310

50

110

29.25

1.27

30311

55

120

31.5

1.62

 

Catetan: Ieu ngan sakedik modél bagian tina bantalan rol Tapered anu urang gaduh, upami anjeun gagal mendakan anu anjeun peryogikeun, mangga langsung hubungi kami. Nuhun sateuacanna.

Aplikasi Produk

Bantalan rol tapered sacara umum dilarapkeun kana spindles alat mesin, unit réduksi gear, transaxle otomotif, transmisi, pabrik gulir, pertambangan, industri metalurgi, mesin plastik, alat bumi, motor listrik, pompa, mesin sareng komponén otomotif sanés.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk