Hapé
0086-13780738957
Nelepon Kami
0086-13310628159
E-mail
finalee@trustlx.com

Bola Baja stainless

Pedaran pondok:

Bahan baku AISI302 / 304 / 304L / 316 / 316L / AISI420 / 420C / 440C
Diaméterna 0.8mm-50.8mm


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Baja tahan karat mangrupikeun paduan waja anu diwangun ku sakitar 89 persén waja, sareng 11 persén kromium. Bahanna dikembangkeun pikeun ngatasi masalah baja konvensional kalayan korosi, sareng nganteurkeun résistansi anu langkung ageung pikeun karat sareng pewarnaan. 300 séri bola stainless steel sareng 400 séri bola stainless steel seueur dianggo.

    300 séri bola stainless steel ogé katelah bola stainless steel austenit. Séri ieu kalebet 302 bal stainless steel, 304 bal stainless steel, 316 bal stainless steel sareng 316 bal stainless steel sareng sajabana bahan tina 300 séri bola stainless steel mangrupikeun stainless steel austenistik, anu nawiskeun résistansi karat karesep, tahan korosi cemerlang, kateguhan luhur sareng euweuh magnét (magnetismeu tina bola stainless steel 302 sareng 304 tiasa dihapus. Bola stainless steel 316 & 316L teu gaduh magnetisme). 300 séri bola stainless steel biasana dianggo dina lingkungan korosi tinggi.

    400 séri bola stainless steel ogé katelah bola stainless steel martensitik. Séri ieu kalebet bola bal stainless steel 420, bal stainless steel 440C jsb. Di sagigireun éta, 400 séri bola stainless steel gaduh résistansi anu hadé tina cai, sampéan, alkohol, bahan organik sareng produk pétrokimia. Ku kituna, 400 séri bola stainless steel seueur dianggo dina bantalan stainless, klep, pompa, industri pétrokimia jsb.

    Panjelasan Produk

    Bahan

    AISI302 / 304/316 / 316L, AISI420 / 420C / 440C

    Diameter

    0.8mm-50.8mm

    Kelas

    G100-G1000

    Fitur

    Anti karat, anti pakean, tahan korosi

    Aplikasi

    Bantalan, Industri kimia, Produk kimia Daily, Peralatan médis, Panganan ngolah, Otomotif

    Prosés Produksi

    1

    Kontrol Kualitas

    4

    Aplikasi Produk

    5

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami