Hapé
0086-13780738957
Nelepon Kami
0086-13310628159
E-mail
finalee@trustlx.com

Bantalan Bola Alur Jero

Pedaran pondok:

Bantalan bola alur anu jero tiasa nanggung beban radial sareng aksial, ngamungkinkeun kecepatan puter anu luhur. Bantalan bola alur anu jero henteu tiasa dipisahkeun. Bantalan bola alur jero anu disegel henteu tiasa dijaga sareng ngajantenkeun struktur saderhana.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Bantalan bola alur anu jero tiasa nanggung beban radial sareng aksial, ngamungkinkeun kecepatan puter anu luhur. Bantalan bola alur anu jero henteu tiasa dipisahkeun. Bantalan bola alur jero anu disegel henteu tiasa dijaga sareng ngajantenkeun struktur saderhana.

Bantalan No.

Diménsi(mm)

Massa(Kg)

ZZ / 2RS / Dibuka

d

D

T

6000

10

26

8

0,0187

6001

12

28

8

0,0216

6002

15

32

9

0,0299

6003

17

35

10

0,0359

6004

20

42

12

0,0670

6005

25

47

12

0,0743

6006

3

55

13

0,1120

6007

35

62

14

0,1460

6008

40

68

15

0,1820

6200

10

30

9

0,0317

6201

12

32

10

0,0360

6202

15

35

11

0,0438

6203

17

40

12

0,0647

6204

20

47

14

0,1020

6205

25

52

15

0,1250

6206

30

62

16

0,2020

6207

35

72

17

0,2850

6208

40

80

18

0,3700

6209

45

85

19

0,4040

6210

50

90

20

0,4620

6211

55

100

21

0,6980

6212

60

110

22

0,8000

6301

12

37

11

0,0580

6302

15

42

13

0,0820

6303

17

47

14

0,1090

6304

20

52

15

0,1420

6305

25

62

17

0,2190

6306

30

72

19

0,3400

6307

35

80

21

0,4530

6308

40

90

23

0,6360

Catetan:Ieu ngan sakedik modél bagian tina bantalan bola alur Deep anu kami gaduh, upami anjeun gagal mendakan anu anjeun peryogikeun, mangga langsung ngahubungi kami. Nuhun sateuacanna.

Bungkusan & Pengiriman

Paket Bantalan:

1) Kantong Plastik Batin + Kotak Kertas + Karton (+ Pallet)

2) Ukuran leutik: Plastik Tube + karton

3) Ukuran ageung: Kasus Kayu

 

Waktos Anjog:

Kami baris nyiapkeun pesenan anjeun gancang-gancang

1) 2-3 dinten kanggo ex-stock

2) 7-20 dinten kanggo anu sanés

 

Waktu pengiriman & Pangiriman:

1) Kirang ti 45 Kg: DHL, TNT, FedEx, UPS express bakal langkung saé

(4-7 dinten dikirimkeun ka alamat anjeun)

2) Antara 45 dugi 200 Kg: Transportasi udara bakal langkung saé

(5-14 dinten dikirimkeun ka bandara anjeun)

3) Langkung 200 Kg: Transportasi laut bakal langkung saé

(Pangmurahna, 18-45 dinten ka palabuhan anjeun)

Catetan: Kami bakal milih angkutan barang anu pangsaéna pikeun anjeun pikeun ngirit biaya pengiriman. Di sagigireun éta kami nyayogikeun sadaya dokumén anu diperyogikeun pikeun adat lokal anjeun.

 

Aplikasi Produk

- Tatanén (mesin tatanén, pakakas,…)

- Doméstik (meja puter, pancing, rol,…)

- Industri (jalur perakitan, mesin industri,…)

- Mesin (alat, robot,…)

- Kandaraan (mobil, motor, sapédah, gandeng,…)

- Kantor (penggemar,….) Jst


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk