Hapé
0086-13780738957
Nelepon Kami
0086-13310628159
E-mail
finalee@trustlx.com
  • Deep Groove Ball Bearing

    Bantalan Bola Alur Jero

    Bantalan bola alur anu jero tiasa nanggung beban radial sareng aksial, ngamungkinkeun kecepatan puter anu luhur. Bantalan bola alur anu jero henteu tiasa dipisahkeun. Bantalan bola alur jero anu disegel henteu tiasa dijaga sareng ngajantenkeun struktur saderhana.
  • Tapered Roller Bearing

    Bantalan Roller Tapered

    Bantalan rol tapered umumna dianggo pikeun ngadukung beban gabungan anu utamina diwangun ku beban radial. Gelasna tiasa dipisahkeun pikeun gampang dirakit. Nalika dipasang sareng dianggo, clearance radial sareng clearance axial tiasa disaluyukeun sareng pemasangan preloaded tiasa didamel.
  • Glass Ball

    Bola Bola

    Bahan Baku Soda Jeruk Nipis, Kaca Borosilikat
    Diaméterna 1mm-25mm
    Kelas presisi pangluhurna : ± 0,02mm
    Aplikasi Biasana dianggo dina bantalan plastik mikroskopis, panyemprot, botol parfum, tutup botol, aksésoris kosmétik, perlengkapan kantor, média grinding, jst.
  • Plastic Ball

    Bal Plastik

    BOLA Plastik POM (Delrin)

    Kapadetan: 1.4g / cm3

    Kelas: G0-G3 (0.01-0.05mm)

    Fitur: éta sami sareng nilon, tapi rada sesah tibatan nilon, kapadetanna langkung ageung tibatan nilon. Éta bahan anu paling sesah sareng nganggo tahan.
  • Chrome Steel Ball

    Bola Baja Chrome

    Bahan atah

    Gcr15 / AISI52100 / 100Cr6 / SUJ-2
  • Carbon Steel Ball

    Bola Karbon Bola

    Bahan Baku AISI1010 / AISI1015 / AISI1086
    Diaméterna 0.8mm-50.8mm
  • Needle Roller Bearing

    Jarum Roller Bantalan

    Jarum roller bantalan mangrupikeun jinis khusus roller, dilengkepan ku ipis sareng rol panjang. Diaméterna (D) tina roller ieu kirang tina 5mm, L / D langkung ti 2,5 (L nyaéta panjang roller). Sarua sareng jarum, janten disebat jarum roller
  • Stainless Steel Ball

    Bola Baja stainless

    Bahan Baku AISI302 / 304 / 304L / 316 / 316L / AISI420 / 420C / 440C
    Diaméterna 0.8mm-50.8mm
  • Thrust Ball Bearing

    Nyodor Bantalan Bola

    Bahan Baku AISI302 / 304 / 304L / 316 / 316L / AISI420 / 420C / 440C
    Diaméterna 0.8mm-50.8mm
  • Cylindrical Roller Bearing

    Bantalan Roller Silinder

    Bantalan roller silinder mangrupikeun jenis bantalan anu dipisahkeun, gampang dipasang sareng dibongkar. Bantalan ieu ngagaduhan kapasitas bantalan anu luhur. Desain struktur anyar flange sareng raray tungtung roller henteu ngan ukur ningkatkeun kapasitas bantalan aksial, tapi ogé ningkatkeun kaayaan pelinciran daérah kontak antara nyanghareupan roller sareng flange, sareng ningkatkeun kinerja jasa bearin
  • Aluminum Ball

    Bola Aluminium

    Paduan aluminium sareng aluminium mangrupikeun logam pangpentingna kadua dina industri saatos waja, khususna dianggo dina penerbangan, aerospace, industri listrik sareng pasokan sapopoé.
  • Brass Ball

    Bola Kuningan

    Kami gaduh langkung taun pangalaman dina ngahasilkeun bal tambaga sareng kuningan.
    Bola Kuningan nyayogikeun résistansi anu hadé pikeun korosi ku cai, sareng aranjeunna sacara substansi langkung handap biaya tibatan bal-bal resisting korosi anu sanés. Bola kuningan sering dianggo dina seueur jinis aplikasi klep anu meryogikeun bal ukuran leutik.
12 Teras> >> Halaman 1/2