Hapé
0086-13780738957
Nelepon Kami
0086-13310628159
E-mail
finalee@trustlx.com
  • 3/16 Low Carbon Steel Ball used in Bicycle

    3/16 Bola Baja Karbon Rendah dianggo dina Sapédah

    Baja karbon kalolobaanana kaasup baja karbon rendah (AISI1010 / 1015), baja karbon sedeng (AISI1045) sareng baja karbon tinggi (AISI1085). Dina industri bola waja presisi, bal waja karbon handap sareng bal waja karbon tinggi biasa dianggo.
  • 22.225mm G25 bearing steel ball made in China

    22.225mm G25 bal bantalan baja didamel di Cina

    Bola baja bantalan, ogé katelah bola baja krom, mangrupikeun bal bantalan gulung anu paling sering dianggo dina industri bantalan sareng sagala rupa aplikasi otomotif. Bantalan bola waja gaduh presisi anu luhur pisan, permukaan anu saé pisan, karasa teu cocog, sareng tahan maké anu hadé.
  • 4.905mm AISI1085 SWRH82B G100 high carbon steel ball

    4.905mm AISI1085 SWRH82B G100 bal baja karbon tinggi

    Baja karbon kalolobaanana kaasup baja karbon rendah (AISI1010 / 1015), baja karbon sedeng (AISI1045) sareng baja karbon tinggi (AISI1085). Saatos perlakuan panas, bal baja karbon tinggi tiasa kéngingkeun karasa langkung luhur (60-65HRC) sareng tahan maké anu langkung saé. Biaya bal baja karbon tinggi langkung handap tibatan bola bantalan.
  • 5/16 Chrome Steel Ball made in China

    5/16 Bola Baja Chrome didamel di Cina

    Bola baja bantalan, ogé katelah bola baja krom, mangrupikeun bal bantalan gulung anu paling sering dianggo dina industri bantalan sareng sagala rupa aplikasi otomotif. Bantalan bola waja gaduh presisi anu luhur pisan, permukaan anu saé pisan, karasa teu cocog, sareng tahan maké anu hadé.
  • Deep Groove Ball Bearing

    Bantalan Bola Alur Jero

    Bantalan bola alur anu jero tiasa nanggung beban radial sareng aksial, ngamungkinkeun kecepatan puter anu luhur. Bantalan bola alur anu jero henteu tiasa dipisahkeun. Bantalan bola alur jero anu disegel henteu tiasa dijaga sareng ngajantenkeun struktur saderhana.
  • Tapered Roller Bearing

    Bantalan Roller Tapered

    Bantalan rol tapered umumna dianggo pikeun ngadukung beban gabungan anu utamina diwangun ku beban radial. Gelasna tiasa dipisahkeun pikeun gampang dirakit. Nalika dipasang sareng dianggo, clearance radial sareng clearance axial tiasa disaluyukeun sareng pemasangan preloaded tiasa didamel.
  • Glass Ball

    Bola Bola

    Bahan Baku Soda Jeruk Nipis, Kaca Borosilikat
    Diaméterna 1mm-25mm
    Kelas presisi pangluhurna: ± 0,02mm
    Aplikasi Biasana dianggo dina bantalan plastik mikroskopis, panyemprot, botol parfum, tutup botol, aksésoris kosmétik, perlengkapan kantor, média grinding, jst.
  • Plastic Ball

    Bal Plastik

    BOLA Plastik POM (Delrin)

    Kapadetan: 1.4g / cm3

    Kelas: G0-G3 (0.01-0.05mm)

    Fitur: éta sami sareng nilon, tapi rada sesah tibatan nilon, kapadetanna langkung ageung tibatan nilon. Éta bahan anu paling sesah sareng nganggo tahan.
  • Chrome Steel Ball

    Bola Baja Chrome

    Bahan atah

    Gcr15 / AISI52100 / 100Cr6 / SUJ-2
  • Carbon Steel Ball

    Bola Karbon Bola

    Bahan Baku AISI1010 / AISI1015 / AISI1086
    Diaméterna 0.8mm-50.8mm
  • Stainless Steel Ball

    Bola Baja stainless

    Bahan baku AISI302 / 304 / 304L / 316 / 316L / AISI420 / 420C / 440C
    Diaméterna 0.8mm-50.8mm
  • Thrust Ball Bearing

    Nyodor Bantalan Bola

    Bahan baku AISI302 / 304 / 304L / 316 / 316L / AISI420 / 420C / 440C
    Diaméterna 0.8mm-50.8mm
12 Teras> >> Halaman 1/2