Hapé
0086-13780738957
Nelepon Kami
0086-13310628159
E-mail
finalee@trustlx.com
  • Glass Ball

    Bola Bola

    Bahan Baku Soda Jeruk Nipis, Kaca Borosilikat
    Diaméterna 1mm-25mm
    Kelas presisi pangluhurna: ± 0,02mm
    Aplikasi Biasana dianggo dina bantalan plastik mikroskopis, panyemprot, botol parfum, tutup botol, aksésoris kosmétik, perlengkapan kantor, média grinding, jst.
  • Plastic Ball

    Bal Plastik

    BOLA Plastik POM (Delrin)

    Kapadetan: 1.4g / cm3

    Kelas: G0-G3 (0.01-0.05mm)

    Fitur: éta sami sareng nilon, tapi rada sesah tibatan nilon, kapadetanna langkung ageung tibatan nilon. Éta bahan anu paling sesah sareng nganggo tahan.
  • Aluminum Ball

    Bola Aluminium

    Paduan aluminium sareng aluminium mangrupikeun logam pangpentingna kadua dina industri saatos waja, khususna dianggo dina penerbangan, aerospace, industri listrik sareng pasokan sapopoé.
  • Brass Ball

    Bola Kuningan

    Kami gaduh langkung taun pangalaman dina ngahasilkeun bal tambaga sareng kuningan.
    Bola Kuningan nyayogikeun résistansi anu hadé pikeun korosi ku cai, sareng aranjeunna sacara substansi langkung handap biaya tibatan bal-bal resisting korosi anu sanés. Bola kuningan sering dianggo dina seueur jinis aplikasi klep anu meryogikeun bal ukuran leutik.
  • Copper Ball

    Bola Tambaga

    Kami gaduh langkung taun pangalaman dina ngahasilkeun bal tambaga sareng kuningan.
    Bola Kuningan nyayogikeun résistansi anu hadé pikeun korosi ku cai, sareng aranjeunna sacara substansi langkung handap biaya tibatan bal-bal resisting korosi anu sanés. Bola kuningan sering dianggo dina seueur jinis aplikasi klep anu meryogikeun bal ukuran leutik.