Hapé
0086-13780738957
Nelepon Kami
0086-13310628159
E-mail
finalee@trustlx.com
  • Glass Ball

    Bola Bola

    Bahan Baku Soda Jeruk Nipis, Kaca Borosilikat
    Diaméterna 1mm-25mm
    Kelas presisi pangluhurna : ± 0,02mm
    Aplikasi Biasana dianggo dina bantalan plastik mikroskopis, panyemprot, botol parfum, tutup botol, aksésoris kosmétik, perlengkapan kantor, média grinding, jst.
  • Plastic Ball

    Bal Plastik

    BOLA Plastik POM (Delrin)

    Kapadetan: 1.4g / cm3

    Kelas: G0-G3 (0.01-0.05mm)

    Fitur: éta sami sareng nilon, tapi rada sesah tibatan nilon, kapadetanna langkung ageung tibatan nilon. Éta bahan anu paling sesah sareng nganggo tahan.