Hapé
0086-13780738957
Telepon Kami
0086-13310628159
Surélék
finalee@trustlx.com

Warta

  • Naha 420 bal stainless steel bisa dipaké pikeun bahan listrik anu kakeunaan cai pikeun lila

    Sacara umum, stainless steel nyaéta waja anu henteu gampang karat. Kanyataanna, sababaraha stainless steels boga duanana résistansi karat sarta résistansi asam (tahan korosi). Résistansi karat sareng résistansi korosi tina stainless steel disababkeun ku formasi pilem oksida anu beunghar kromium (pas...
    Maca deui
  • Inspeksi sareng ngungkulan bantalan salami operasi

    Item pamariksaan bantalan salami operasi kalebet sora ngagulung, geter, suhu, kaayaan pelumasan, jsb. Rincianna sapertos kieu: Sora bantalan ngagulung Alat ukur sora dianggo pikeun mariksa ukuran sareng kualitas sora tina sora ngagulung. tina bearing dina operasi ...
    Maca deui
  • Kumaha nangtoskeun naha bearing tiasa dianggo deui

    Pikeun nangtoskeun naha bearing tiasa dianggo deui, éta kedah diputuskeun saatos nimbang darajat karusakan bantalan, kinerja mesin, pentingna, kaayaan operasi, jaman pamariksaan, jsb. deui...
    Maca deui
  • Analisis jeung Control Faktor mangaruhan Kahirupan Bearing Steel Balls

    Reliabiliti hirup bal baja langsung mangaruhan hirup layanan tina bantalan, sarta mastikeun konsistensi kualitas bets produk mangrupakeun konci pikeun nangtukeun naha bal baja bisa dipaké dina bantalan high-end (kayaning aerospace, rail-speed tinggi, high- roda mobil tungtung jeung impor séjén ...
    Maca deui
  • Parobahan dina bearing bal baja sanggeus perlakuan panas

    Parobahan anu lumangsung sanggeus perlakuan panas tina bal baja bearing, ti analisis prosés perlakuan panas, bal baja bearing quenched ku panas runtah sanggeus forging sarta teu undergone perlakuan annealing spheroidizing, jadi séréal anu kasar jeung aya. éta kawas band ...
    Maca deui
  • Aplikasi tina bal stainless steel béda

    Bal stainless steel biasana dihasilkeun ku prosés forging. Baja tahan karat dianggo dina sagala rupa produksi industri kusabab résistansi korosi na. Prinsipna nyaéta lapisan kromium oksida anu padet kabentuk dina permukaan baja ku nambihan unsur kromium, anu sacara efektif tiasa ...
    Maca deui
  • Naha bal stainless steel karat sareng naon alesanana?

    Naha bal stainless steel ogé karat? Nalika bintik karat coklat muncul dina permukaan bal stainless steel, jalma reuwas: "Stainless steel henteu karat. Lamun karat baja, teu stainless steel. Bisa jadi aya masalah jeung baja. " Kanyataanna, ieu téh ...
    Maca deui
  • Aplikasi bola precision miniatur dina industri kageulisan

    Dina industri kaséhatan sarta kageulisan, bal precision miniatur dipaké dina sagala rupa produk. Definisi bola precision miniatur nyaéta bal kalayan diaméter kirang ti 1/8 inci (3.175mm), sarta éta sadia dina rupa-rupa bahan béda. Di handap ieu outlines sababaraha kagunaan umum tina m ...
    Maca deui
  • Anu ngabalukarkeun bearing noise

    1. Gaya seru disababkeun ku parobahan dina Jumlah dimuat elemen rolling Lamun beban radial dilarapkeun ka bearing tangtu, jumlah elemen rolling mawa beban bakal rada robah salila operasi, nu ngabalukarkeun simpangan tina arah beban. 2. Karuksakan parsial b...
    Maca deui
  • Klasifikasi bal baja karbon

    Bal baja karbon, sakumaha ngaranna nunjukkeun, nyaéta bal baja diolah tina bahan baku baja karbon. Bal baja karbon digolongkeun kana bal baja karbon low (0,04% ~ 0,25%), bal baja karbon sedeng (0,25 ~ 0,6%) jeung bal baja karbon tinggi (0,6% ~ 1,35%) nurutkeun eusi karbon maranéhanana. c...
    Maca deui
  • Liaocheng bakal ngawangun "Kota Perdagangan Cina Bearing" sareng "Kota Industri Bearing Cina"

    Salaku urang sadaya terang, aya loba merek bearing di Liaocheng, tapi aya sababaraha merek kawentar régional. Kusabab ieu, salami dua sesi Liaocheng di 2021, asosiasi industri sareng perdagangan Liaocheng ngirimkeun "Proposal pikeun Ngagancangkeun Gedong Merek Daérah ...
    Maca deui
  • Analisis Bearings ruksak

    Pariksa bearing rolling ruksak sanggeus disassembly. Numutkeun kaayaan bearing ruksak, éta bisa judged yén aya lepat sarta ngabalukarkeun karuksakan. 1.The logam peeling kaluar beungeut raceway nu The bearing rolling elemen sarta surfaces raceway ring jero tur luar ...
    Maca deui