Hapé
0086-13780738957
Nelepon Kami
0086-13310628159
E-mail
finalee@trustlx.com

Warta

  • Bantalan Linqing: Ti Lokakarya Kulawarga dugi ka Kluster Industri

    Mimitian: Mimitian ti perdagangan bantalan industri bantalan Yandian dimimitian dina akhir taun 1970an, nyaéta ti dagang bantalan pikeun laun ngembangkeun. Saatos langkung ti 40 taun akumulasi sareng akumulasi, pasar bantalan Yindian kalebet daérah langkung ti 1600 mu, buil ...
    Maca deui
  • Linxi: E-commerce ngamungkinkeun produk bantalan janten "jaringan jalma beureum"

    Pupuhu, Gao Xiaotao ti Linxi County anu ngagaduhan E-commerce Xingtai Anbang bearing sales Co., Ltd. ngawartoskeun wartawan. "Salila épidemik, platform pikeun perusahaan produksi bantalan Linxi 52 docking market pikeun mendakan pembeli, réngsé langkung ti 99000 transaksi angkatan, ...
    Maca deui
  • Téknologi bantalan luhur-luhur narabas Blokade Kulon

    Ti saprak réformasi sareng pembukaan, Cina parantos ngadamel kabisat dina industri lemah na. Cina mangrupikeun hiji-hijina nagara di dunya sareng sadayana kategori industri didaptarkeun dina Klasifikasi Industri PBB, sareng parantos janten nagara manufaktur pangageungna ...
    Maca deui