Hapé
0086-13780738957
Nelepon Kami
0086-13310628159
E-mail
finalee@trustlx.com
  • Needle Roller Bearing

    Jarum Roller Bantalan

    Jarum roller bantalan mangrupikeun jinis khusus roller, dilengkepan ku ipis sareng rol panjang. Diaméterna (D) tina roller ieu kirang tina 5mm, L / D langkung ti 2,5 (L nyaéta panjang roller). Sarua sareng jarum, janten disebat jarum roller