Hapé
0086-13780738957
Nelepon Kami
0086-13310628159
E-mail
finalee@trustlx.com

Jarum Roller Bantalan

Pedaran pondok:

Jarum roller bantalan mangrupikeun jinis khusus roller, dilengkepan ku ipis sareng rol panjang. Diaméterna (D) tina roller ieu kirang tina 5mm, L / D langkung ti 2,5 (L nyaéta panjang roller). Sarua sareng jarum, janten disebat jarum roller


Detil Produk

Tanda Produk

Pedaran Produksi

Jarum roller bantalan mangrupikeun jinis khusus roller, dilengkepan ku ipis sareng rol panjang. Diaméterna (D) tina roller ieu kirang tina 5mm, L / D langkung ti 2,5 (L nyaéta panjang roller). Sarua sareng jarum, janten disebat jarum roller. Dibandingkeun sareng bantalan roller biasa, bantalan roller jarum gaduh luas permukaan anu langkung ageung tina permukaan kontak, ngarah tiasa nanggung beban anu langkung ageung. Bantalan roller jarum ogé ipis, janten meryogikeun kirang kéngingkeun antara aci sareng struktur sakitarna.

Bantalan No.

Diménsi(mm)

Massa(Kg)

d

D

T

NAV4003

17

35

18

0,098

NAV4004

20

42

22

0,175

NAV4005

25

47

22

0,201

NAV4006

30

55

25

0,311

NAV4007

35

32

27

0,418

NAV4008

40

68

18

0,495

NAV4009

45

75

30

0,637

NAV4010

50

80

30

0,702

NAV4011

55

90

35

1.030

NAV4012

60

95

35

1.125

NAV4013

65

100

35

1.200

NAV4014

70

110

40

1,700

NAV4015

75

115

40

1,810

NAV4016

80

125

45

2,470

NAV4017

85

130

45

2,580

RNAV4003

24.2

35

18

0,065

RNAV4004

28.7

42

32

0,118

RNAV4005

33.5

47

22

0,134

RNAV4006

40.1

55

22

0,201

RNAV4007

45.9

62

27

0,267

RNAV4008

51.6

68

28

0,311

RNAV4009

57.4

75

30

0,400

RNAV4010

62.1

80

30

0,438

Pakét

1. Pakét nétral

Bantalan + Kantong Plastik nétral (Tabung) atanapi Kotak nétral + Karton nétral + Palét;

2. Pakét Industrial

Bantalan + Kertas Kraft Industri + Karton + Pallet;

3. Pakét komérsial

Bantalan + Kantong Plastik + Kotak Warna + Karton + Pallet;

4. Salaku Syarat Anjeun.

Balanja

1. Pikeun pesenan alit, urang tiasa ngirim anjeun ku UPS, DHL, FEDEX, TNT OR EMS. Jumlah lacak bakal disarankan saatos pangiriman.

2. Upami mesen ageung, urang bakal mamatahan anjeun nganggo Pangangkutan Udara atanapi Pangiriman Laut.

1

Aplikasi

Bantalan roller jarum gaduh sababaraha jinis struktural sareng rupa-rupa aplikasi. Éta ilahar dianggo dina aplikasi ieu.

Mobil: roda tukang, transmisi, komponén listrik.

Alat-alat listrik: motor tujuan umum, alat-alat rumah tangga.

Batur: alat, mesin pembakaran internal, mesin konstruksi, kendaraan karéta api, mesin penanganan, mesin tatanén, rupa-rupa mesin industri, jst.

2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk