Hapé
0086-13780738957
Nelepon Kami
0086-13310628159
E-mail
finalee@trustlx.com

Jarum Roller Bantalan

Pedaran pondok:

Jarum roller bantalan mangrupikeun jinis khusus roller, dilengkepan ku ipis sareng rol panjang. Diaméterna (D) tina roller ieu kirang tina 5mm, L / D langkung ti 2,5 (L nyaéta panjang roller). Sarua sareng jarum, janten disebat jarum roller


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Pedaran Produksi

    Jarum roller bantalan mangrupikeun jinis khusus roller, dilengkepan ku ipis sareng rol panjang. Diaméterna (D) tina roller ieu kirang tina 5mm, L / D langkung ti 2,5 (L nyaéta panjang roller). Sarua sareng jarum, janten disebat jarum roller. Dibandingkeun sareng bantalan roller biasa, bantalan roller jarum gaduh luas permukaan anu langkung ageung tina permukaan kontak, ngarah tiasa nanggung beban anu langkung ageung. Bantalan roller jarum ogé ipis, janten meryogikeun kirang kéngingkeun antara aci sareng struktur sakitarna.

    Bantalan No.

    Diménsimm

    MassaKg

    d

    D

    T

    NAV4003

    17

    35

    18

    0,098

    NAV4004

    20

    42

    22

    0,175

    NAV4005

    25

    47

    22

    0,201

    NAV4006

    30

    55

    25

    0,311

    NAV4007

    35

    32

    27

    0,418

    NAV4008

    40

    68

    18

    0,495

    NAV4009

    45

    75

    30

    0,637

    NAV4010

    50

    80

    30

    0,702

    NAV4011

    55

    90

    35

    1.030

    NAV4012

    60

    95

    35

    1.125

    NAV4013

    65

    100

    35

    1.200

    NAV4014

    70

    110

    40

    1,700

    NAV4015

    75

    115

    40

    1,810

    NAV4016

    80

    125

    45

    2,470

    NAV4017

    85

    130

    45

    2,580

    RNAV4003

    24.2

    35

    18

    0,065

    RNAV4004

    28.7

    42

    32

    0,118

    RNAV4005

    33.5

    47

    22

    0,134

    RNAV4006

    40.1

    55

    22

    0,201

    RNAV4007

    45.9

    62

    27

    0,267

    RNAV4008

    51.6

    68

    28

    0,311

    RNAV4009

    57.4

    75

    30

    0,400

    RNAV4010

    62.1

    80

    30

    0,438

    Pakét

    1. Pakét nétral

    Bantalan + Kantong Plastik nétral (Tabung) atanapi Kotak nétral + Karton nétral + Palét;

    2. Pakét Industrial

    Bantalan + Kertas Kraft Industri + Karton + Pallet;

    3. Pakét komérsial

    Bantalan + Kantong Plastik + Kotak Warna + Karton + Pallet;

    4. Salaku Syarat Anjeun.

    Balanja

    1. Pikeun pesenan alit, urang tiasa ngirim anjeun ku UPS, DHL, FEDEX, TNT ATAWA EMS. Nomer lacak bakal disarankan saatos pangiriman.

    2. Upami mesen ageung, urang bakal mamatahan anjeun nganggo Pangangkutan Udara atanapi Pangiriman Laut.

    1

    Aplikasi

    Bantalan roller jarum gaduh sababaraha jinis struktural sareng rupa-rupa aplikasi. Éta ilahar dianggo dina aplikasi ieu.

    Mobil: roda tukang, transmisi, komponén listrik.

    Alat-alat listrik: motor tujuan umum, alat-alat rumah tangga.

    Batur: alat, mesin pembakaran internal, mesin konstruksi, kendaraan karéta api, mesin penanganan, mesin tatanén, rupa-rupa mesin industri, jst.

    2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami