Hapé
0086-13780738957
Nelepon Kami
0086-13310628159
E-mail
finalee@trustlx.com

FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Naon harga anjeun?

Saatos kami kéngingkeun pamundut anjeun, biasana dina 24 jam.

Naha kuring tiasa kéngingkeun sampel gratis kanggo tés ti perusahaan anjeun?

Leres, sampel standar sareng henteu nilai luhur sayogi.

Kumaha anjeun ngajamin kualitasna?

Kami gaduh sertifikasi kualitas; atanapi urang tiasa ngirim anjeun sababaraha sampel sateuacan anjeun mesen. Upami anjeun resep kana produk kami, anjeun bakal ditampi pisan pikeun didatangan pabrik kami.

Kumaha anjeun ngajamin waktos nganterkeun?

Kami gaduh sababaraha pemasok anu stabil anu ngahasilkeun pikeun urang salami mangtaun-taun, anu tiasa mastikeun waktos pangiriman sateuacan waktos anu dibutuhkeun. Upami kabutuhan anjeun cocog sareng saham kami, urutan anjeun bakal patepang gancang-gancang.

Naon syarat pembayaran anjeun?

L / C atanapi T / T tiasa ditarima. Sedengkeun pikeun T / T, sahenteuna 50% setoran kedah dibayar kanggo kerjasama anu munggaran.

Naon cara pengiriman barang anjeun?

1) Kirang ti 45 Kg: DHL TNT Fedex UPS express bakal langkung saé (4-7 dinten dikirimkeun ka alamat anjeun);

2) Antara 45 dugi 200 Kg: Transiportasi udara bakal langkung saé (5-14 dinten dikirimkeun ka bandara anjeun);

3) Langkung 200 Kg: Transportasi laut bakal langkung saé (Pangmurahna, 18-45 dinten ka palabuhan anjeun).

Catetan: Kami bakal milih angkutan barang anu pangsaéna pikeun anjeun pikeun ngirit biaya pengiriman. Di sagigireun éta kami nyayogikeun sadaya dokumén anu diperyogikeun pikeun adat lokal anjeun.

Kumaha upami biaya pengirimanna?

Biaya pengiriman barang gumantung kana cara anjeun milih kéngingkeun barangna. Express biasana cara anu paling gancang tapi ogé paling mahal. Ku seafreight mangrupikeun jalan kaluar anu pangsaéna pikeun jumlah anu seueur. Persis ongkos momotan kami ngan ukur tiasa masihan anjeun upami urang terang detil jumlah, beurat sareng cara. Mangga wartosan kami pikeun inpormasi salajengna.

Hoyong damel sareng urang?