Hapé
0086-13780738957
Nelepon Kami
0086-13310628159
E-mail
finalee@trustlx.com
  • Deep Groove Ball Bearing

    Bantalan Bola Alur Jero

    Bantalan bola alur anu jero tiasa nanggung beban radial sareng aksial, ngamungkinkeun kecepatan puter anu luhur. Bantalan bola alur anu jero henteu tiasa dipisahkeun. Bantalan bola alur jero anu disegel henteu tiasa dijaga sareng ngajantenkeun struktur saderhana.