Hapé
0086-13780738957
Nelepon Kami
0086-13310628159
E-mail
finalee@trustlx.com
  • Cylindrical Roller Bearing

    Bantalan Roller Silinder

    Bantalan roller silinder mangrupikeun jenis bantalan anu dipisahkeun, gampang dipasang sareng dibongkar. Bantalan ieu ngagaduhan kapasitas bantalan anu luhur. Desain struktur anyar flange sareng raray tungtung roller henteu ngan ukur ningkatkeun kapasitas bantalan aksial, tapi ogé ningkatkeun kaayaan pelinciran daérah kontak antara nyanghareupan roller sareng flange, sareng ningkatkeun kinerja jasa bearin