Hapé
0086-13780738957
Nelepon Kami
0086-13310628159
E-mail
finalee@trustlx.com

Bantalan Roller Silinder

Pedaran pondok:

Bantalan roller silinder mangrupikeun jenis bantalan anu dipisahkeun, gampang dipasang sareng dibongkar. Bantalan ieu ngagaduhan kapasitas bantalan anu luhur. Desain struktur anyar flange sareng raray tungtung roller henteu ngan ukur ningkatkeun kapasitas bantalan aksial, tapi ogé ningkatkeun kaayaan pelinciran daérah kontak antara nyanghareupan roller sareng flange, sareng ningkatkeun kinerja jasa bearin


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Bantalan roller silinder mangrupikeun jenis bantalan anu dipisahkeun, gampang dipasang sareng dibongkar. Bantalan ieu ngagaduhan kapasitas bantalan anu luhur. Desain struktur anyar flange sareng raray tungtung roller henteu ngan ukur ningkatkeun kapasitas bantalan aksial, tapi ogé ningkatkeun kaayaan pelinciran daérah kontak antara raray tungtung roller sareng flange, sareng ningkatkeun kinerja jasa bantalanana. Éta tiasa nahan beban radial ageung sareng cocog pikeun operasi gancang, sapertos motor ageung sareng sedeng, lokomotif sareng stock rolling, spindles alat mesin, mesin pembakaran internal, generator, perédam, pabrik ngagiling, sareng ngangkat sareng ngangkut mesin.

Bantalan No.

Diménsi(mm)

Massa(Kg)

d

D

T

N204E

20

47

14

0,112

N204EM

20

47

14

0,140

NU204E

20

47

14

0,112

NU204EM

20

47

14

0,129

NJ204E

20

47

14

0,116

NJ204EM

20

47

14

0,135

N205E

25

52

15

0,148

N205EM

25

52

15

0,160

NF205

25

52

15

0,140

NF205E

25

52

15

0,149

NF205EM

25

52

15

0,160

NU205E

25

52

15

0,148

NU205EM

25

52

15

0,160

NJ205E

25

52

15

0,139

NJ205EM

25

52

15

0,160

NUP205E

25

52

15

0,140

NUP205EM

25

52

15

0,155

RN205E

25

52

15

0,086

N206E

30

62

16

0,240

N206EM

30

62

16

0,260

NF206E

30

62

16

0,219

NU206E

30

62

16

0,211

NU206EM

30

62

16

0,259

NJ206E

30

62

16

0,215

NJ206EM

30

62

16

0,247

NUP206E

30

62

16

0,210

NUP206EM

30

62

16

0,260

RN206E

30

62

16

0,138

Fitur Produk

1. Hirup langkung lami

Diadopsi desain segel aslina pikeun nyegah kontaminasi sareng kabocoran gajih.

Ngandung gajih khusus kanggo kisaran suhu anu langkung lega sareng umur anu langkung lami.

2. Operasi Lemes sareng Tenang

Tingkat presisi komponén bantalan kami parantos ditingkatkeun pikeun mastikeun operasi anu lancar sareng sepi.

3. Torsi Rendah

Torsi puteran handap ku 

1

Kauntungan urang

SOLUSI

Dina awalna, kami bakal ngagaduhan komunikasi sareng konsumén ngeunaan paméntaanna, maka insinyur kami bakal ngerjakeun solusi anu optimal dumasar kana paménta sareng kaayaan konsumén.

PRODUKSI

Ngajalankeun saluyu sareng sistem kualitas ISO 9001, peralatan produksi anu maju, téknologi ngolah canggih, sistem manajemen kualitas anu ketat, pagawé terampil sareng tim téknis inovatif, ngadamel bantalan kami dina pamutahiran kualitas & pamekaran téknologi anu kontinyu.

Kontrol kualitas (Q / C)

Luyu sareng standar ISO, urang gaduh staf Q / C propésional, instrumen uji presisi sareng sistem pamariksaan internal, kadali kualitas dilaksanakeun dina unggal prosés tina bahan nampi kana bungkusan produk pikeun mastikeun kualitas bantalan kami.

PAKET

Pakét ékspor standarisasi sareng bahan bungkus anu dilindungi lingkungan digunakeun pikeun bantalan kami, kotak khusus, labél, barkod sareng sajabana ogé tiasa disayogikeun numutkeun pamundut pelanggan.

LOGISTIK

Normalna, bantalan kami bakal dikirim ka konsumén ku transportasi laut kusabab beurat na, angkutan udara, express ogé sayogi upami pelanggan peryogi.

 

Aplikasi

1

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk