Hapé
0086-13780738957
Nelepon Kami
0086-13310628159
E-mail
finalee@trustlx.com

Bantalan Roller Silinder

Pedaran pondok:

Bantalan roller silinder mangrupikeun jenis bantalan anu dipisahkeun, gampang dipasang sareng dibongkar. Bantalan ieu ngagaduhan kapasitas bantalan anu luhur. Desain struktur anyar flange sareng raray tungtung roller henteu ngan ukur ningkatkeun kapasitas bantalan aksial, tapi ogé ningkatkeun kaayaan pelinciran daérah kontak antara nyanghareupan roller sareng flange, sareng ningkatkeun kinerja jasa bearin


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Panjelasan Produk

    Bantalan roller silinder mangrupikeun jenis bantalan anu dipisahkeun, gampang dipasang sareng dibongkar. Bantalan ieu ngagaduhan kapasitas bantalan anu luhur. Desain struktur anyar flange sareng raray tungtung roller henteu ngan ukur ningkatkeun kapasitas bantalan aksial, tapi ogé ningkatkeun kaayaan pelinciran daérah kontak antara raray tungtung roller sareng flange, sareng ningkatkeun kinerja jasa bantalanana. Éta tiasa nahan beban radial ageung sareng cocog pikeun operasi gancang, sapertos motor ageung sareng sedeng, lokomotip sareng stock rolling, spindles alat mesin, mesin pembakaran internal, generator, reducers, mill rolling, sareng ngangkat sareng mesin transmisi.

    Bantalan No.

    Diménsimm

    MassaKg

    d

    D

    T

    N204E

    20

    47

    14

    0,112

    N204EM

    20

    47

    14

    0,140

    NU204E

    20

    47

    14

    0,112

    NU204EM

    20

    47

    14

    0,129

    NJ204E

    20

    47

    14

    0,116

    NJ204EM

    20

    47

    14

    0,135

    N205E

    25

    52

    15

    0,148

    N205EM

    25

    52

    15

    0,160

    NF205

    25

    52

    15

    0,140

    NF205E

    25

    52

    15

    0,149

    NF205EM

    25

    52

    15

    0,160

    NU205E

    25

    52

    15

    0,148

    NU205EM

    25

    52

    15

    0,160

    NJ205E

    25

    52

    15

    0,139

    NJ205EM

    25

    52

    15

    0,160

    NUP205E

    25

    52

    15

    0,140

    NUP205EM

    25

    52

    15

    0,155

    RN205E

    25

    52

    15

    0,086

    N206E

    30

    62

    16

    0,240

    N206EM

    30

    62

    16

    0,260

    NF206E

    30

    62

    16

    0,219

    NU206E

    30

    62

    16

    0,211

    NU206EM

    30

    62

    16

    0,259

    NJ206E

    30

    62

    16

    0,215

    NJ206EM

    30

    62

    16

    0,247

    NUP206E

    30

    62

    16

    0,210

    NUP206EM

    30

    62

    16

    0,260

    RN206E

    30

    62

    16

    0,138

    Fitur Produk

    1. Hirup Langkung Panjang

    Diadopsi desain segel asli pikeun nyegah kontaminasi sareng kabocoran gajih.

    Ngandung gajih khusus kanggo kisaran suhu anu langkung lega sareng umur anu langkung lami.

    2. Operasi Lemes sareng Tenang

    Tingkat presisi komponén bantalan kami parantos ditingkatkeun pikeun mastikeun operasi anu lancar sareng sepi.

    3. Torsi Rendah

    Torsi puteran handap ku 

    1

    Kauntungan urang

    SOLUSI

    Dina awalna, kami bakal ngagaduhan komunikasi sareng konsumén ngeunaan paméntaanna, maka insinyur kami bakal ngerjakeun solusi anu optimal dumasar kana paménta sareng kaayaan konsumén.

    PRODUKSI

    Ngajalankeun saluyu sareng sistem kualitas ISO 9001, peralatan produksi anu maju, téknologi ngolah canggih, sistem manajemen kualitas anu ketat, pagawé terampil sareng tim téknis inovatif, ngadamel bantalan kami dina pamutahiran kualitas & pamekaran téknologi kontinyu.

    Kontrol kualitas (Q / C)

    Luyu sareng standar ISO, urang gaduh staf Q / C propésional, instrumen uji presisi sareng sistem pamariksaan internal, kadali kualitas dilaksanakeun dina unggal prosés tina bahan nampi kana bungkusan produk pikeun mastikeun kualitas bantalan kami.

    PAKET

    Pakét ékspor standarisasi sareng bahan bungkus anu dilindungi lingkungan digunakeun pikeun bantalan kami, kotak custom, labél, barkod sareng sajabana ogé tiasa disayogikeun numutkeun pamundut pelanggan.

    LOGISTIK

    Normalna, bantalan kami bakal dikirim ka konsumén ku transportasi laut kusabab beurat na, angkutan udara, express ogé sayogi upami pelanggan peryogi.

     

    Aplikasi

    1

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami