Hapé
0086-13780738957
Nelepon Kami
0086-13310628159
E-mail
finalee@trustlx.com

Bola Tambaga

Pedaran pondok:

Kami gaduh langkung taun pangalaman dina ngahasilkeun bal tambaga sareng kuningan.
Bola Kuningan nyayogikeun résistansi anu hadé pikeun korosi ku cai, sareng aranjeunna sacara substansi langkung handap biaya tibatan bal-bal resisting korosi anu sanés. Bola kuningan sering dianggo dina seueur jinis aplikasi klep anu meryogikeun bal ukuran leutik.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Kami gaduh langkung taun pangalaman dina ngahasilkeun bal tambaga sareng kuningan.

 Bal tambaga ampir murni utamina dianggo dina aplikasi galvanis sareng dina bidang industri éléktronik. Bola tambaga lemes janten gampang dibor, teras biasana dianggo dina klep, suntik bahan bakar, penyemprot, alat ukur tekanan, méter cai, sistem transmisi, perhiasan, gelang, anting, kalung, touch-spot sareng alat seni.

Komposisi Kimia

Bahan

Kelas

% (Cu + Ag)

% P

% Bi

% Sb

% Sakumaha

% Fe

% Ni

% Pb

% Sn

% S

% Zn

% O.

Tambaga

T2

99,90 menit

-

0,001

maks

0,002

maks

0,002

maks

0,005

maks

0,002

maks

0,003

maks

0,002

maks

0,005

maks

0,005

maks

0,02

maks

TU2

99,95 menit

0,002

maks

0,001

maks

0,002

maks

0,002

maks

0,004

maks

0,002

maks

0,004

maks

0,002

maks

0,004

maks

0,003

maks

0,003

maks

 Résistansi Korosi

Bola Kuningan Résistansi korosi anu saé dina cai minum, cai payau, cai laut (kecuali dina tingkat aliran tinggi), atmosfir uyah, produk minyak bumi, alkohol. Lalawanan anu adil ngeunaan asam sareng alkali. Éta henteu nolak dina kontak sareng hidroksida, sianida, asam oksidasi. Salaku aturan umum, résistansi korosi turun nalika kandungan séng naék. 
Bola Tambaga Résistansi korosi anu saé dina atmosfir laut sareng industri, uap, alkali, larutan uyah nétral. Aranjeunna henteu nolak dina kontak sareng asam oksidasi, halogén, sulfida, amonia, cai laut. 

 Métode Kemasan Bola Kuningan sareng Bola Tambaga

1. Anggo dua lapis kantong anu disegel sareng karton alit, anu cocog pikeun ngirim sampel. Beuratna kirang ti 10kg.

2. Dipak dina karton ku opat karton alit sareng kantong anu diségel, beuratna antara 10kg sareng 25kg.

3. Dipak dina kantong anyaman, diwangun ku dua lapis tas anyaman sareng dua lapis kantong anu disegel, beuratna antara 25 kg sareng 40 kg.

4. Anggo cangkang palastik, pasang 1 bal dina unggal slot kartu, nyingkahan tabrakan. Éta cocog pikeun bal semir anu luhur sareng bal ukuran ageung.

5. Kami tiasa ngarangkep bal numutkeun pamundut anjeun.

 Kauntungan urang

Service unggulan

Kami gaduh staf jasa online 24 jam, upami anjeun peryogi bal, punten kersa ngahubungi staf jasa kami.

Pangiriman gancang

Kami gaduh seueur saham na tiasa dikirimkeun dina 1-2 dinten. Upami teu aya bal baja anu anjeun peryogikeun, kami bakal dikirimkeun dina waktos 5-7 dinten.

Harga Murah

Kami pabrik, gaduh hak ékspor, tiasa masihan anjeun harga panghandapna sareng kualitas pangsaéna, sareng kami tiasa nampi mata uang di seueur nagara.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk