Hapé
0086-13780738957
Nelepon Kami
0086-13310628159
E-mail
finalee@trustlx.com

Taros Kami

Liaocheng Lixin Bearing Co., Ltd.

Alamat

Kamar A2317, Gedong Chuangye, Jalan Dongchang Wétan, Zona Pangwangunan Ékonomi sareng Teknologi, Kota Liaocheng, Propinsi Shandong, Cina

Telepon

0086-13780738957

0086-13310628159

0086- (0) 635-5100078

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Sabtu, Minggu: Ditutup

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami