Hapé
0086-13780738957
Nelepon Kami
0086-13310628159
E-mail
finalee@trustlx.com

Bola Karbon Bola

Pedaran pondok:

Bahan Baku AISI1010 / AISI1015 / AISI1086
Diaméterna 0.8mm-50.8mm


Detil Produk

Tanda Produk

Baja karbon kalolobaanana kaasup baja karbon rendah (AISI1010 / 1015), baja karbon sedeng (AISI1045) sareng baja karbon tinggi (AISI1085). Dina industri bola waja presisi, bal waja karbon handap sareng bal waja karbon tinggi biasa dianggo. Bola baja karbon handap disebut ogé bal waja lemes, anu kakuatanana handap, karasa teu lemes sareng lemes, sareng cocog pikeun diolah sapertos dibor sareng ngetok; bal baja karbon tinggi, ogé katelah bola baja keras, gaduh kakuatan sareng teu karasa langkung luhur, wates élastis tinggi sareng wates kacapean (khususna wates kacapean kiyeu), cocog pikeun aplikasi kalayan syarat karasa luhur sareng pakean handap.

Panjelasan Produk

Bahan

AISI1010 / AISI1015 / AISI1085

Diameter

0.8mm-50.8mm

Kelas

G100-G1000

Aplikasi

Bola waja karbon handap: Rel mebel sareng rol, laci sareng bantalan gulung, kunci, minyak bumi sareng tukang gelas, skates, caddies, cocoan, sabuk sareng conveyor roller, parantosan.Bola waja karbon rendah (lemes henteu kabiruyungan): Caddies, damel beusi tempa, mékanisme tirai, tembakan baja, amunisi, pengaduk sareng mixer dina lingkungan anu henteu agrésif, alat las.Bola baja karbon tinggi: Bantalan presisi rendah, bantalan furnitur, sapédah sareng komponen otomotif, agitator, rel ngageser, rel laci, skates, roller conveyor, castors, locks, unit bantalan, mesin polishing sareng panggilingan.

Komposisi kimia

Bahan

C%

Si%

Bungbulang%

P%

S%

HRC

AISI1010

0,08 ~ 0,13

0.30Maks

0.50Maks

0,07Maks

0,06Maks

58 ~ 63

AISI1015

0.13 ~ 0.18

0,10 ~ 0,30

0,30 ~ 0,60

0,04Maks

/

58 ~ 63

AISI1085

0,80 ~ 0,84

0,10 ~ 0,30

0,70 ~ 1,00

0,03Maks

0,05Maks

60 ~ 66

Prosés Produksi

1

Kontrol Kualitas

4

Aplikasi Produk

5

Pabrik kami

1

Palanggan Kami

2

Bungkusan

Bungkus drum 1.250kg / waja, 4 kendang dina hiji palét, 78cm * 78cm

2. 10kg / kotak, 100 kotak dina hiji kotak kai, 92cm * 73cm * 67cm

3. 5kg / polybag, 90 polybags dina hiji kasus kai, 60cm * 80cm * 40cm

4. 25kg / karton, 40-60cartons / palét, 92cm * 73cm * 67cm

Catetan: Kami ogé tiasa ngarangkep bal numutkeun sarat anjeun.

Pamayaran

Métode Pamayaran: T / T, Western Union, Paypal, L / C.

Waktos Pengiriman & Pangiriman

1) Kirang ti 45 Kg: DHL, TNT, FedEx, UPS express bakal langkung saé

    (4-7 dinten dikirimkeun ka alamat anjeun)

2) Antara 45 dugi 200 Kg: Transportasi udara bakal langkung saé

   (5-14 dinten dikirimkeun ka bandara anjeun)

3) Langkung 200 Kg: Transportasi laut bakal langkung saé

   (Pangmurahna, 18-45 dinten ka palabuhan anjeun)

Catetan: Kami bakal milih angkutan barang anu pangsaéna pikeun anjeun pikeun ngirit biaya pengiriman. Di sagigireun éta kami nyayogikeun sadaya dokumén anu diperyogikeun pikeun adat lokal anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami