Hapé
0086-13780738957
Nelepon Kami
0086-13310628159
E-mail
finalee@trustlx.com
  • Brass Ball

    Bola Kuningan

    Kami gaduh langkung taun pangalaman dina ngahasilkeun bal tambaga sareng kuningan.
    Bola Kuningan nyayogikeun résistansi anu hadé pikeun korosi ku cai, sareng aranjeunna sacara substansi langkung handap biaya tibatan bal-bal resisting korosi anu sanés. Bola kuningan sering dianggo dina seueur jinis aplikasi klep anu meryogikeun bal ukuran leutik.