Hapé
0086-13780738957
Nelepon Kami
0086-13310628159
E-mail
finalee@trustlx.com
  • Deep Groove Ball Bearing

    Bantalan Bola Alur Jero

    Bantalan bola alur anu jero tiasa nanggung beban radial sareng aksial, ngamungkinkeun kecepatan puter anu luhur. Bantalan bola alur anu jero henteu tiasa dipisahkeun. Bantalan bola alur jero anu disegel henteu tiasa dijaga sareng ngajantenkeun struktur saderhana.
  • Tapered Roller Bearing

    Bantalan Roller Tapered

    Bantalan rol tapered umumna dianggo pikeun ngadukung beban gabungan anu utamina diwangun ku beban radial. Gelasna tiasa dipisahkeun pikeun gampang dirakit. Nalika dipasang sareng dianggo, clearance radial sareng clearance axial tiasa disaluyukeun sareng pemasangan preloaded tiasa didamel.
  • Thrust Ball Bearing

    Nyodor Bantalan Bola

    Bahan baku AISI302 / 304 / 304L / 316 / 316L / AISI420 / 420C / 440C
    Diaméterna 0.8mm-50.8mm
  • Needle Roller Bearing

    Jarum Roller Bantalan

    Jarum roller bantalan mangrupikeun jinis khusus roller, dilengkepan ku ipis sareng rol panjang. Diaméterna (D) tina roller ieu kirang tina 5mm, L / D langkung ti 2,5 (L nyaéta panjang roller). Sarua sareng jarum, janten disebat jarum roller
  • Cylindrical Roller Bearing

    Bantalan Roller Silinder

    Bantalan roller silinder mangrupikeun jenis bantalan anu dipisahkeun, gampang dipasang sareng dibongkar. Bantalan ieu ngagaduhan kapasitas bantalan anu luhur. Desain struktur anyar flange sareng raray tungtung roller henteu ngan ukur ningkatkeun kapasitas bantalan aksial, tapi ogé ningkatkeun kaayaan pelinciran daérah kontak antara nyanghareupan roller sareng flange, sareng ningkatkeun kinerja jasa bearin