Hapé
0086-13780738957
Nelepon Kami
0086-13310628159
E-mail
finalee@trustlx.com
  • 22.225mm G25 bearing steel ball made in China

    22.225mm G25 bal bantalan baja didamel di Cina

    Bola baja bantalan, ogé katelah bola baja krom, mangrupikeun bal bantalan gulung anu paling sering dianggo dina industri bantalan sareng sagala rupa aplikasi otomotif. Bantalan bola waja gaduh presisi anu luhur pisan, permukaan anu saé pisan, karasa teu cocog, sareng tahan maké anu hadé.
  • 5/16 Chrome Steel Ball made in China

    5/16 Bola Baja Chrome didamel di Cina

    Bola baja bantalan, ogé katelah bola baja krom, mangrupikeun bal bantalan gulung anu paling sering dianggo dina industri bantalan sareng sagala rupa aplikasi otomotif. Bantalan bola waja gaduh presisi anu luhur pisan, permukaan anu saé pisan, karasa teu cocog, sareng tahan maké anu hadé.
  • Chrome Steel Ball

    Bola Baja Chrome

    Bahan atah

    Gcr15 / AISI52100 / 100Cr6 / SUJ-2