Hapé
0086-13780738957
Nelepon Kami
0086-13310628159
E-mail
finalee@trustlx.com
  • Aluminum Ball

    Bola Aluminium

    Paduan aluminium sareng aluminium mangrupikeun logam pangpentingna kadua dina industri saatos waja, khususna dianggo dina penerbangan, aerospace, industri listrik sareng pasokan sapopoé.