Hapé
0086-13780738957
Nelepon Kami
0086-13310628159
E-mail
finalee@trustlx.com

Bola Aluminium

Pedaran pondok:

Paduan aluminium sareng aluminium mangrupikeun logam pangpentingna kadua dina industri saatos waja, khususna dianggo dina penerbangan, aerospace, industri listrik sareng pasokan sapopoé.


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Panjelasan Produk

    Paduan aluminium sareng aluminium mangrupikeun logam pangpentingna kadua dina industri saatos waja, khususna dianggo dina penerbangan, aerospace, industri listrik sareng pasokan sapopoé.

    Aluminium murni industri gaduh ciri palastik luhur, tahan korosi, konduktivitas listrik sareng konduktivitas termal. Kusabab ciri beurat beurat aluminium, bal aluminium biasana dianggo dina pangwangunan kandaraan anu patali sareng mékanisme kaamanan.

    Bahan 1060/1070/5056
    Diameter 2mm-20mm
    Kelas G200-G1000
    Fitur Beurat 1-Lampu, listrik sareng konduktivitas panas anu saé

    Résistansi korosi 2-Tinggi tapi kakuatan mékanis low

    3-Mudah mesin, dibor sareng disadap

    铝球

    Komposisi Kimia

    Bahan

    % Al

    % Si

    % Fe

    % Cu

    % Bungbulang

    % Mg

    % Cr

    % Zn

    % V

    % Ti

    % Lain (masing-masing)

    % Lain-lain (total)

    1060

    99,60min

    0,25max

    0.35max

    0,05max

    0,03max

    0,03max

    0,02max

    0,03max

    0,03max

    0,03

    1070

    99.70min

    0.20max

    0,25max

    0,04max

    0,03max

    0,03max

    0,04max

    0,03max

    0,03max

    0,03

    5056

    Kasaimbangan

    0.30max

    0.40max

    0.10max

    0,05 ~ 0,20

    4.5 ~ 5.6

    0,05 ~ 0,2

    0,10

    0,05

    0,15

     Bola aluminium diulas ku korosi anu saé sareng tahan maké, permukaan anu saé pisan. 1xxx seri alloy henteu diubaran ku panas. Bal-bal ieu tiasa disayogikeun dina kaayaan anu pasif. Paduan séri 5xxx ngagaduhan kagunaan anu saé.

     Résistansi Korosi

    Paduan séri 1xxx nyayogikeun résistansi korosi langkung saé kusabab kasucianna. Résistansi anu saé pikeun ampir sadaya cai alami. Paduan séri 5xxx gaduh langkung saé ngalawan klorida sareng larutan basa. Résistansi korosi atmosfir anu saé sareng ngalawan cai tawar, cai laut, asam organik, aldehid. Sadaya alloy aluminium tiasa ditumpukeun korosi dina ayana klorida.

     Aplikasi

    Bantalan khusus sareng klep, elemen panyegelan (bal ditumbuk), industri otomotif (alat kaamanan), industri penerbangan sareng aerospace, industri éléktronik, prosés las.

    12

    Angkot

    1. Kirang ti 45KGS, kami bakal dikirimkeun ku express. (Panto ka panto, genah)

    2. Antara 45-200 KGS, kami bakal dikirim ku angkutan udara. (Panggancangna sareng paling aman, tapi mahal)

    3. Langkung ti 200 KGS, kami bakal dikirim ngalangkungan laut. (Pangmurahna sareng biasana)

    Pamayaran

    1. TT, 50% pamayaran sateuacanna salaku deposit, kasaimbangan sateuacan pangiriman.

    2. L / C dina titingalian. (biaya bank tinggi, sanés nyarankeun, tapi ditarima)

    3. 100% Western Union sateuacanna. (khusus pikeun kiriman udara atanapi sakedik)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk