Hapé
0086-13780738957
Nelepon Kami
0086-13310628159
E-mail
finalee@trustlx.com

Tentang Kami

Liaocheng Lixin Bearing Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan industri sareng perdagangan ngahijikeun produksi sareng penjualan. Anak perusahaan kaasup Zhongshan Lande Steel Ball Co., Ltd. sareng Shanghai Lande Synergies Co., Ltd. Éta utamina ngiringan bisnis impor sareng ékspor bantalan sareng bola baja presisi. Produk utami nyaéta bantalan bola alur anu jero, bantalan roller tirus, bantalan roller silinder, bantalan roller nyalira, bantalan roller jarum, bantalan bola dorong, bola baja krom, bola baja karbon, bola stainless steel sareng sajabina . Éta dilarapkeun pikeun mobil, motor, peralatan rumah tangga, mesin jahit sareng listrik, alat olahraga, alat listrik sareng alat mékanis anu sanés. Éta sacara ékspor seueur ka puluhan nagara sareng daérah sapertos Éropa, Amérika, Jepang sareng Koréa Kidul. Kami dipercaya pisan sareng dirojong ku palanggan sadunya kalayan kualitas pangsaéna sareng jasa asli.

Zhongshan Lande Steel Ball Co., Ltd. mangrupikeun pabrik unik di Cina anu ngagaduhan garis produksi ti Jérman. Sadaya fasilitas dina pos anu tiis, grinding flashing, grinding hard, first lapping, kadua lapping, beberesih sareng pengemasan diimpor tina SMS Jérman. Fasilitas perlakuan panas asalna tina Schwarz Jerman. Éta ngahususkeun kana rupa-rupa bola baja presisi, ukuran ukuranna tina 1.00mm dugi ka 25.40mm, tingkat akurasi ti Kelas 5 dugi ka grade1000.

Shanghai Lande Synergies Co., Ltd. mangrupikeun cabang anu didirikeun di Shanghai. Éta utamina ngiringan bisnis impor sareng ékspor bahan logam sareng produk anu aya hubunganana, produk keramik, produk kaca, produk plastik, produk perangkat keras, aksesoris mobil sareng motor sareng sajabana.

Taat kana filsafat bisnis "kualitas heula, reputasi heula, jasa heula", kami parantos ngadegkeun rupa-rupa hubungan koperasi sareng konsumén di bumi sareng luar negeri, ogé reputasi anu saé. Kami gaduh dasar ékonomi anu kuat, sumberdaya produk anu euyeub, tim jasa anu hadé. Sareng kami daék kerjasama sacara ati-ati sareng babaturan sakumna dunya pikeun nyiptakeun masa depan!

1
2

Kunjungan Pelanggan

Fasilitas Tembongkeun