Hapé
0086-13780738957
Nelepon Kami
0086-13310628159
E-mail
finalee@trustlx.com

5/16 Bola Baja Chrome didamel di Cina

Pedaran pondok:

Bola baja bantalan, ogé katelah bola baja krom, mangrupikeun bal bantalan gulung anu paling sering dianggo dina industri bantalan sareng sagala rupa aplikasi otomotif. Bantalan bola waja gaduh presisi anu luhur pisan, permukaan anu saé pisan, karasa teu cocog, sareng tahan maké anu hadé.


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Kami kalibet dina bisnis impor sareng ékspor bola baja Chrome, bola baja karbon, bola stainless steel sareng sajabina. Tumuh urang gumantung kana alat-alat inovatif, bakat anu hebat sareng kakuatan téknologi sababaraha kali. Taat kana filsafat bisnis "kualitas heula, reputasi heula, jasa heula", kami parantos ngadegkeun rupa-rupa hubungan koperasi sareng konsumén di bumi sareng luar negeri, ogé reputasi anu saé. Kami gaduh dasar ékonomi anu kuat, sumberdaya produk anu euyeub, tim jasa anu hadé. Sareng kami daék kerjasama sacara ati-ati sareng babaturan sakumna dunya pikeun nyiptakeun masa depan!
    Bola baja bantalan, ogé katelah bola baja krom, mangrupikeun bal bantalan gulung anu paling sering dianggo dina industri bantalan sareng sagala rupa aplikasi otomotif. Bantalan bola waja gaduh presisi anu luhur pisan, permukaan anu saé pisan, karasa teu cocog, sareng tahan maké anu hadé.

    Panjelasan Produk

    Bahan

    Gcr15 / AISI52100 / 100Cr6 / SUJ-2

    Diameter

    0.8mm-50.8mm

    Kelas

    G10-G1000

    Aplikasi

    Bantalan presisi, komponén otomotif (rem, setir, poros garis), sapédah, agitator, peralatan, slider, kopling gancang, alat mesin, mékanisme konci, sabuk conveyor, skates, pulpen, pompa, kastor, alat ukur, katup.

     

     

     

     

    Komposisi Kimia

    C%

    Si%

    Bungbulang%

    P%

    S%

    Cr%

    Mo%

    Ni%

    0,90 ~ 1.05

    0,15 ~ 0,35

    0,25 ~ 0,45

    0,03Maks

    0,03Maks

    1.40 ~ 1.65

    0.10Maks

    0.30Maks

     

     

    Prosés Produksi

    1

    Mariksa Kualitas & Kontrol

    Kami parantos ngadegkeun sistem kualitas dasar sareng jinis alat pamariksaan sorangan, kalebet alat karasa, alat bunderan, alat mikroskop sareng sajabana. Asihan gauge gilinding, pamariksaan listrikél sareng pamariksaan visual mangrupikeun cara anu biasa urang pikeun ngendalikeun kualitas sareng mastikeun henteu aya bal cacad ngalir ka pabrik urang. Tujuan kami nyaéta nyayogikeun bal anu pangsaéna di panjuru dunya.

    4

    Profil Perusahaan

    Liaocheng Lixin Bearing Co., Ltd mangrupikeun perusahaan industri sareng perdagangan anu ngahijikeun produksi sareng penjualan. Éta utamina aktipitas bisnis impor sareng ékspor bantalan sareng bola baja presisi. Produk utami nyaéta bantalan bola alur anu jero, bantalan roller tirus, bantalan roller silinder, bantalan roller nyalira, bantalan roller jarum, bantalan bola dorong, bola baja krom, bola baja karbon, bola stainless steel sareng sajabina . Éta dilarapkeun pikeun mobil, motor, peralatan rumah tangga, mesin jahit sareng listrik, alat olahraga, alat listrik sareng alat mékanis anu sanés. Éta sacara ékspor seueur ka puluhan nagara sareng daérah sapertos Éropa, Amérika, Jepang sareng Koréa Kidul. Kami dipercaya pisan sareng dirojong ku palanggan sadunya kalayan kualitas pangsaéna sareng jasa asli.

    2
    3

    Aplikasi Produk

    5

    Bungkusan

    1, 250kg / bungkus kendang waja, 4 kendang dina hiji palét, 78cm * 78cm

    2, 10kg / kotak, 100 kotak dina hiji kotak kai, 92cm * 73cm * 67cm

    3, 5kg / polybag, 90 polybags dina hiji kasus kai, 60cm * 80cm * 40cm

    4, 25kg / karton, 40-60cartons / pallet, 92cm * 73cm * 67cm

    Catetan: Kami ogé tiasa ngarangkep bal numutkeun sarat anjeun.

    Pamayaran

    Métode Pamayaran: T / T, Western Union, Paypal, L / C.

    Waktos Pengiriman & Pangiriman

    1) Kirang ti 45 Kg: DHL, TNT, FedEx, UPS express bakal langkung saé

    (4-7 dinten dikirimkeun ka alamat anjeun)

    2) Antara 45 dugi 200 Kg: Transportasi udara bakal langkung saé

    (5-14 dinten dikirimkeun ka bandara anjeun)

    3) Langkung 200 Kg: Transportasi laut bakal langkung saé

    (Pangmurahna, 18-45 dinten ka palabuhan anjeun)

    Catetan: Kami bakal milih angkutan barang anu pangsaéna pikeun anjeun pikeun ngirit biaya pengiriman. Di sagigireun éta kami nyayogikeun sadayana dokumén anu diperyogikeun pikeun adat lokal anjeun.

    NAHA MILIH KAMI

    Parusahaan urang

    PRODUK SUPERIOR

    PASAR KAMI

    Pangiriman gancang

    LAYANAN KAMI

    Kami pabrik profesional sareng padagang.

    Bola tipe sababaraha mangrupikeun produk utama kami, anu ngagaduhan kaunggulan dina kualitas sareng harga.

    Unggal nagara di sakumna dunya aya sareng bakal janten palanggan kami.

    Pengiriman saharita sareng sagala rupa mastikeun yén bal dugi ka anjeun gancang-gancang.

    Jasa 24 jam ti panilitian dugi ka saatos jasa sayogi.

     

     

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami