Hapé
0086-13780738957
Nelepon Kami
0086-13310628159
E-mail
finalee@trustlx.com

4.905mm AISI1085 SWRH82B G100 bal baja karbon tinggi

Pedaran pondok:

Baja karbon kalolobaanana kaasup baja karbon rendah (AISI1010 / 1015), baja karbon sedeng (AISI1045) sareng baja karbon tinggi (AISI1085). Saatos perlakuan panas, bal baja karbon tinggi tiasa kéngingkeun karasa langkung luhur (60-65HRC) sareng tahan maké anu langkung saé. Biaya bal baja karbon tinggi langkung handap tibatan bola bantalan.


Detil Produk

Tanda Produk

Baja karbon biasana kalebet baja karbon rendah (AISI1010 / 1015), baja karbon sedeng (AISI1045) sareng baja karbon tinggi (AISI1085). Saatos perlakuan panas, bal baja karbon tinggi tiasa kéngingkeun karasa langkung luhur (60-65HRC) sareng tahan maké anu langkung saé. Biaya bal baja karbon tinggi langkung handap tibatan bola bantalan.

Panjelasan Produk

Bahan

AISI1085 /SWRH82B
Diameter 4,905mm
Kelas G100-G1000
Aplikasi

Bantalan presisi rendah, bantalan furnitur, sapédah sareng komponén otomotif, agitator, rel geser, rel laci, skates, roller conveyor, castors, ngonci, unit bantalan, mesin polishing sareng mesin panggilingan.

Komposisi kimia

Bahan

C%

Si%

Bungbulang%

P%

S%

HRC

AISI1085

0,80~ 0.84

0,10 ~ 0,30

0.70~1,00

0,03Max

0,05Max

60 ~ 66

Prosés Produksi

生产流程

Kontrol Kualitas 

Kami parantos ngadegkeun sistem kualitas dasar sareng jinis alat pamariksaan sorangan, kalebet alat karasa, alat bunderan, alat mikroskop sareng sajabana. Asihan gauge gilinding, pamariksaan listrikél sareng pamariksaan visual mangrupikeun cara anu biasa urang pikeun ngendalikeun kualitas sareng mastikeun henteu aya bal cacad ngalir ka pabrik urang. Tujuan kami nyaéta nyayogikeun bal anu pangsaéna di panjuru dunya.

4

Bungkusan

1, 250kg / bungkus kendang waja, 4 kendang dina hiji palét, 78cm * 78cm

2, 10kg / kotak, 100 kotak dina hiji kotak kai, 92cm * 73cm * 67cm

3, 5kg / polybag, 90 polybags dina hiji kasus kai, 60cm * 80cm * 40cm

4, 25kg / karton, 40-60cartons / pallet, 92cm * 73cm * 67cm

Catetan: Kami ogé tiasa ngarangkep bal numutkeun sarat anjeun.

Pamayaran 

Métode Pamayaran: T / T, Western Union, Paypal, L / C.

Waktos Pengiriman & Pangiriman

1) Kirang ti 45 Kg: DHL, TNT, FedEx, UPS express bakal langkung saé

(4-7 dinten dikirimkeun ka alamat anjeun)

2) Antara 45 dugi 200 Kg: Transportasi udara bakal langkung saé

(5-14 dinten dikirimkeun ka bandara anjeun)

3) Langkung 200 Kg: Transportasi laut bakal langkung saé

(Pangmurahna, 18-45 dinten ka palabuhan anjeun)

Catetan: Kami bakal milih angkutan barang anu pangsaéna pikeun anjeun pikeun ngirit biaya pengiriman. Di sagigireun éta kami nyayogikeun sadayana dokumén anu diperyogikeun pikeun adat lokal anjeun.

NAHA MILIH KAMI

 our company

 superior

 our market

fast delivery 

our service 

Parusahaan urang

PRODUK SUPERIOR

PASAR KAMI

Pangiriman gancang

LAYANAN KAMI

Kami pabrik profesional sareng padagang.

Bola tipe sababaraha mangrupikeun produk utama kami, anu ngagaduhan kaunggulan dina kualitas sareng harga.

Unggal nagara di sakumna dunya aya sareng bakal janten palanggan kami.

Pengiriman saharita sareng sagala rupa mastikeun yén bal dugi ka anjeun gancang-gancang.

Jasa 24 jam ti panilitian dugi ka saatos jasa sayogi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami