Hapé
0086-13780738957
Nelepon Kami
0086-13310628159
E-mail
finalee@trustlx.com

22.225mm G25 bal bantalan baja didamel di Cina

Pedaran pondok:

Bola baja bantalan, ogé katelah bola baja krom, mangrupikeun bal bantalan gulung anu paling sering dianggo dina industri bantalan sareng sagala rupa aplikasi otomotif. Bantalan bola waja gaduh presisi anu luhur pisan, permukaan anu saé pisan, karasa teu cocog, sareng tahan maké anu hadé.


Detil Produk

Tanda Produk

Baja bantalan kromium karbon tinggi mangrupikeun bahan utamina bal baja. Ayeuna, bahan ieu nyumbang langkung ti 90% tina sadaya bahan bola waja. Bahan ieu ngagaduhan karakteristik beban tekanan ageung, kuat-tahan resisting kamampuan, akurasi pengolahan tinggi, karasa seragam, sareng sajabana, kusabab eusi kromium sedeng. Akurasi ngolah bola bantalan anu paling luhur nyaéta G3. Aranjeunna utamina dianggo salaku awak bantalan bantalan bola sareng seueur dianggo dina bantalan anu diperyogikeun dina sagala rupa bidang manufaktur.

Panjelasan Produk

Bahan Gcr15 / AISI52100 / 100Cr6 / SUJ-2

Diameter

0.8mm-50.8mm
Kelas G10-G1000
Aplikasi

Bantalan presisi, komponén otomotif (rem, setir, poros garis), sapédah, agitator, peralatan, slider, kopling gancang, alat mesin, mékanisme konci, sabuk conveyor, skates, pulpen, pompa, kastor, alat ukur, katup.

Komposisi Kimia

C%

Si%

Bungbulang%

P%

S%

Cr%

Mo%

Ni%

0,90 ~ 1.05

0,15 ~ 0,35

0,25 ~ 0,45

0,03Maks

0,03Maks

1.40 ~ 1.65

0.10Maks

0.30Maks

Prosés Produksi

1

Mariksa Kualitas & Kontrol

Kami parantos ngadegkeun sistem kualitas dasar sareng jinis alat pamariksaan sorangan, kalebet alat karasa, alat bunderan, alat mikroskop sareng sajabana. Asihan gauge gilinding, pamariksaan listrikél sareng pamariksaan visual mangrupikeun cara anu biasa urang pikeun ngendalikeun kualitas sareng mastikeun henteu aya bal cacad ngalir ka pabrik urang. Tujuan kami nyaéta nyayogikeun bal anu pangsaéna di panjuru dunya.

4

Aplikasi Produk

5

Profil Perusahaan

Liaocheng Lixin Bearing Co., Ltd mangrupikeun perusahaan industri sareng perdagangan anu ngahijikeun produksi sareng penjualan. Éta utamina aktipitas bisnis impor sareng ékspor bantalan sareng bola baja presisi. Produk utami nyaéta bantalan bola alur anu jero, bantalan roller tirus, bantalan roller silinder, bantalan roller nyalira, bantalan roller jarum, bantalan bola dorong, bola baja krom, bola baja karbon, bola stainless steel sareng sajabina . Éta dilarapkeun pikeun mobil, motor, peralatan rumah tangga, mesin jahit sareng listrik, alat olahraga, alat listrik sareng alat mékanis anu sanés. Éta sacara ékspor seueur ka puluhan nagara sareng daérah sapertos Éropa, Amérika, Jepang sareng Koréa Kidul. Kami dipercaya pisan sareng dirojong ku palanggan sadunya kalayan kualitas pangsaéna sareng jasa asli.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami